All Seasons knipt voor goed doel

14 april 2010 07:00

SEIZOENENBUURT - All Seasons is al twaalf jaar dé kapsalon van Almere Buiten en heeft in april een liefdadigheidsactie speciaal voor Rafael, een meervoudig gehandicapt jongetje van bijna 6 jaar oud.


De ouders van Rafael willen hem heel graag de mogelijkheid bieden om een speciale therapie te laten volgen met dolfijnen, maar dat kost heel veel geld. Kapsalon All Seasons wil de ouders en daarmee ook Rafael heel graag helpen het benodigde geld bij elkaar te krijgen.
Eigenaresse Nancy: "Daarom hebben wij bedacht dat we iedere dinsdag en woensdag in april zoveel mogelijk kinderen gaan knippen. Ook voor ouders is deze actie voordelig, want de kinderen worden door ons professioneel geknipt voor slechts 10 euro. De helft hiervan doneren we aan Rafael."

Professioneel

Professionaliteit staat bij All Seasons hoog in het vaandel. De kapsters werken met de meest hoogwaardige producten waaronder System Professional van Wella. Nancy: "Wij zien een bezoek aan de kapper ook nog steeds als een stuk lichamelijke verzorging en daarnaast ook ontspanning en verwennerij. Neem bijvoorbeeld onze haarmaskers, wij maken namelijk een persoonlijke analyse van het haar en hoofdhuid en brengen het masker aan door middel van een uitgebreide massage. Onze klanten ervaren dit als een echte verwen behandeling met zichtbaar en langdurig resultaat."
Sinds januari is All Seasons ook op maandag geopend. Kijk voor meer informatie op www.kapsalonallseasons.com.

All Seasons

Eeuwenweg 14-16
1335 CR Almere Buiten
036-5351619