Alle bewoners zijn van harte uitgenodigdFeestelijke opening Albert Heijn Europakwartier

31 oktober 2009 08:00

POORT - Voor de bewoners van Almere Poort gaat donderdag om 8.00 uur een wens in vervulling. Dan opent de eerste supermarkt van het nieuwe stadsdeel haar deuren. Een ruime Albert Heijn-winkel waar bewoners terecht kunnen voor alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen.


"Albert Heijn in Europakwartier wordt de prettigste winkel in Almere," zegt Arnoud Hout, supermarktmanager van de nieuwe winkel. "De winkel is zo gebouwd en ingericht dat iedereen zich thuis voelt bij ons."

Ruime keuze in dagelijkse en bijzondere producten

De Albert Heijn-winkel in Europakwartier is lekker ruim opgezet. De bewoners kunnen hier dagelijks kiezen uit een uitgebreid assortiment. De meeste keuze in diepvries en er is goed nieuws voor gezinnen: de speciale afdeling AH Kies & Kook. Arnoud Hout: "Op deze afdeling vindt de klant alles om vers te koken voor een gezin. Een complete maaltijd voor vier personen kost maar 9 euro." Ook biedt de supermarkt een groot assortiment aan drogisterij-artikelen, keukengerei, boeken, tijdschriften, cd's, dvd's en kantoorartikelen. Parkeren is geen probleem, rondom de winkel zijn volop parkeerplaatsen.
Volop vers

Op de broodafdeling wordt elke dag vers brood en banket gebakken. En op de groenteafdeling vinden klanten een ruim aanbod van verschillende groentespecialiteiten. Ook voor vers beleg, van krabsalade tot parmaham en exotisch fruit en groente kan de klant bij ons terecht. De verre keuken komt dichtbij met verse groenten als kousenband en sopropro en diverse kruiden en specerijen.
Feestelijke opening

Op donderdagochtend om 8.00 uur gaat de winkel open. Die donderdag, vrijdag én zaterdag is het feest. Muziek, ballonnen en lekkernijen horen daar uiteraard bij. En de bewoners van Almere Poort krijgen een dag voor de opening een speciale folder met openingsaanbiedingen en informatie over de nieuwe winkel. "Ik heb een fantastisch team met medewerkers", vertelt Arnoud Hout. "We verheugen ons enorm op de opening en gaan ervoor zorgen dat klanten zich helemaal thuis voelen in onze nieuwe winkel".
Albert Heijn aan de Hongarijeplaats 2 in de wijk Europakwartier in Almere Poort is maandag tot en met zaterdag open van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 9.00 tot 20.00 uur.