Alle vis dagelijks versKROON volendammer vishandel groot en groots

14 november 2009 08:00

ALMERE BUITEN - Peter Kroon wordt op de openingsdag gefeliciteerd door veel van zijn vaste klanten. Ook onbekende klanten stappen de nieuwe zaak binnen, aangetrokken door de schitterende presentatie van het voedsel uit de zee: aan de ene kant van de zaak vindt men gebakken vis, aan de andere kant de verse vis.


Er zijn klanten die iedere dag verse vis bij hem kopen. Kabeljauw, tong, schol, makreel, poon en zalm. Het is er allemaal. "Maar wij kijken ook of er iets bijzonders bij ligt. Bijvangst heet dat dan. Dan kunnen we bij Kees zomaar een heilbot op de kop tikken!" vertelt een van de enthousiaste klanten.
"Ons visitekaartje is dat alle vis dagvers is en ook dagelijks vers gesneden wordt, en vers gebakken. Onze klanten weten wat lekker én gezond is!" glundert Peter. Ter gelegenheid van de opening serveert hij koffie en slagroomtaart aan wie dat wil, terwijl zijn personeel - de meesten werken er al jaren - het druk heeft met de visverkoop. Er wordt véél gekocht, de eerste dag al. Het kan niet anders of dit blijft zo: de zaak ligt goed in het zicht en het ziet er allemaal heerlijk uit! De nieuwe zaak is een felicitatie meer dan waard!

KROON volendammer vishandel

Globeplein 67
winkelcentrum Almere Buiten
Telefoon 06 5329897