Alleenstaanden feesten met zijn allen

08 juli 2009 07:00

HAVEN - De leden van Club 89 hebben afgelopen zaterdag het 20-jarig jubileum gevierd. De activiteitenclub voor singles van 35 tot en met 65 jaar hadden een feestje op de Moby Queen en daarna in the Party pub. Maar liefst honderdvijftig alleenstaanden feestten samen tot in de vroege uurtjes.


Met schitterend weer vertrok de Moby Queen vanuit Almere Haven voor een drie uur durende vaartocht langs Pampus en over het Gooi- en IJmeer. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten alle singles van accordeonist Dick van der Elst. Vrolijk zongen velen mee met de zeemansliedjes die hij ten gehore bracht. Op deze prachtige zonnige dag waagden sommigen zelfs een dansje op het dek. Tegen de avond was de boot terug in de haven en begaf het gezelschap zich naar The Party Pub. Het thema van de avond was, geheel in stijl, 'Pirates of the Caribbean'. The Captain of all Captains, getekend door het harde zeevaardersbestaan, verwelkomde de gasten met The Pirates Cocktail aan boord van het partycomplex.
Single Dilly Damhuis vertelt: "Het schip zou met man en muis vergaan en de gasten zouden als drenkelingen belandden op een zeerovers bewoond piratennest in de Caribbean. Er werd echter zoveel gedanst dat niemand zich bewust was van dit ongerief…" Ze vervolgt: "Het bestuur van Club 89, onder de leiding van voorzitter Theo van Noort, had gezorgd voor het ene na het andere verrassende optreden. We hebben genoten van het heerlijke Indische buffet. Het spectaculaire grand dessert werd aangekondigd door de een verklede artiest, een soort geest met een brandende drietand in zijn hand." Damhuis vond het een feest om nooit te vergeten: "Eerst 's middags rustig varen op het Gooi- en IJmeer en dan belanden in die heksenketel. Best heftig hoor! Maar we hebben heerlijk gedanst en weer nieuwe vrienden ontmoet."
Meer informatie op www.club89.nl of bel 036-5452019.