Alles onder één dak voor bruidsparenTotal Wedding zorgt voor prinsessengevoel

08 april 2009 07:00

LELYSTAD - Dat de nieuwe bruidszaak Total Wedding in Lelystad in een behoefte voorziet was al voor de opening duidelijk. "Eigenlijk liep het toen al storm", zegt eigenaresse Marian Klasens. "Maar sinds donderdag zijn de deuren pas open en kan ieder Flevolands bruidspaar hier terecht."


Bij Total Wedding kunnen bruidsparen niet alleen terecht voor trouwjurken, maar ook voor sieraden, lingerie, bruidstaart en trouwauto's. "Maar we regelen ook de versiering, zowel thuis als op locatie. Bijvoorbeeld de feestelijk bruidsbogen of de rode loper, uitnodigingskaarten tot zelfs de huwelijksreis."
Toen Marian Klasens met haar echtgenoot Wilfried Vos vorig jaar zelf in het huwelijk trad, verbaasde ze zich erover dat ze stad en land moest afreizen om zaken geregeld te krijgen. "Er moet zoveel geregeld worden. Het zou fijn geweest zijn als ik alles op één adres had kunnen regelen. Toen dachten we: dat gaan we gewoon zelf doen."
Total Wedding werkt samen met diverse bedrijven om de bruiloft compleet te maken. "Daardoor zijn we ook niet duurder dan andere winkels. We kunnen iedere bruiloft precies 'op maat' maken. We zorgen voor een echt prinsessengevoel. Dat scheelt een hoop stress."
Donderdag werd de winkel feestelijk geopend. Sinds vrijdag stromen de toekomstige bruidsparen de winkel binnen. Marian Klasens: "Hier is echt behoefte aan in de regio. Alleen in Lelystad gaan al vijfhonderd stelletjes jaarlijks in ondertrouw. We nodigen iedereen met trouwplannen daarom van harte uit om eens te komen kijken."

Openingstijden

Total Wedding is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maar in overleg zijn ook andere openingstijden bespreekbaar.
Total Wedding

Ketelmeerstraat 152 E
8226 JX Lelystad
0320-251161
info@total-wedding.nl
www.total-wedding.nl