Almeerdaagse op zoek naar vrijwilligers

08 juni 2011 05:00

ALMERE – Het wandelevenement de Almeerdaagse wordt dit jaar voor de derde keer gehouden van 21 tot en met 26 juni. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers.


Er worden vrijwilligers gezocht voor het bemensen van de start/finish en de controleposten langs de routes. Maar ook voor andere werkzaamheden als het samenstellen en uitdelen van de lunchpakketten, het controleren van de routes en het opbouwen van de start en finish. Daarnaast is het extra prettig als een vrijwilliger ook EHBO mag verlenen.
De Almeerdaagse is voor iedereen geschikt, omdat de afstanden zelf kunnen worden bepaald. Wie de ene dag, door blaren of andere reden, zijn oorspronkelijke afstand niet kan lopen, mag later in de week de kilometers inhalen. Tijdens deze zes dagen kunnen afstanden van vijf tot en met veertig kilometer worden gewandeld. Onderweg zijn verzorgingsposten met water en fruit.
Inzetbaarheid van vrijwilligers hoeft niet voor alle dagen en alle momenten te zijn.
Almeerders die zin hebben om van 21 tot en met 26 juni tussen 9.00 en 21.00 uur als vrijwilliger actief te zijn, kunnen zich aanmelden of informatie inwinnen bij Hilly Bouwman via: 06-51633598. Meer info en inschrijven via: www.almeerdaagse.nl.