'Almeerder van het Jaar' Quinty Trustfull presenteert Koffietijd"Een warm ochtendprogramma in een h

31 maart 2010 07:00

ALMERE - Het tv-programma Koffietijd komt weer helemaal terug op de buis. Almeerder van het jaar en presentator Quinty Trustfull is vanaf Tweede Paasdag elke werkdag samen met mede-presentator Loretta Schrijver te zien bij het populaire ochtendprogramma op RTL 4. Trustfull: "Het wordt een warm programma in een hipper en frisser jasje, helemaal anno 2010."


Tussen 1994 en 2001 schreef het programma Koffietijd tv-geschiedenis en kende het een grote schare fans. Het populaire ochtendprogramma komt na een afwezigheid van negen jaar terug bij RTL 4. Trustfull: "Loretta en ik presenteren het samen. Koffietijd wordt net als vroeger een warm programma, alleen is het in een nieuw jasje gestoken; het is hipper en frisser."


Lifestyle en gezondheid

Elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur 's ochtends schuiven er bekende gezichten aan bij Loretta en Quinty. "Caroline Tensen, Natasja Froger, Gordon, Albert Verlinde en Jan Smit komen in ons programma onder meer praten over wat hen nu bezighoudt. Heel leuk!" Daarnaast passeren uiteenlopende zaken de revue. Trustfull knikt: "Alles wat met lifestyle, huis en tuin, gezondheid, mode en beauty te maken heeft maar ook kunst en cultuur zijn terugkerende thema's." Daarnaast besteden beide presentatoren ook aandacht aan projecten en partners van de Nationale Postcode Loterij, Sponsor Bingo Loterij en BankGiro Loterij.
"En natuurlijk zijn wij er voor het gezellige nieuws, noviteiten en agendatips." Trustfull besluit enthousiast: "Koffietijd is straks dus weer het goede begin van de dag, zoals de kijker gewend was, alleen helemaal anno 2010."
De eerste uitzending van Koffietijd is maandag 5 april om 10.00 uur.