Almeerse bedrijven als V.I.P. in Zandvoort Succesvolle relatiedag

14 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Bij de laatste race van het seizoen zijn enkele Almeerse bedrijven uitgenodigd om als VIP een dagje 'Zandvoort' mee te maken. De bedrijven toonden enkele weken geleden op de promotiedag van de Almere DEZE WEEK race-equipe op Belfort voor de deur bij sponsor New Porland Mode hun interesse voor dit raceteam.


Gezien de reacties van de aanwezigen is dat goed bevallen. John Zoetebier van Worktrans Uitzendbureau: "De ontvangst was top, het was zeer goed en professioneel georganiseerd en we hebben kunnen genieten van spannende races." Rosanna Rodermans, van Chiropractie Rodermans: "De sfeer was ontspannen en gastvrij. De coureurs staan open, zijn toegankelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. De spontaniteit en flexibiliteit van dit raceteam is overweldigend en staat garant voor een enerverende en dynamische dag, die typerend is voor de racesport. Zelfs de regenbuien zette ons aan tot dansen na de behaalde podiumplaats." Evert van Beinum van Teak House: "Het was superieur en een heus spektakel. De organisatie was perfect geregeld, de catering was geweldig, zelfs de parkeerplaatsen waren gereserveerd. Omdat je alles van dichtbij, samen met de coureurs, mag meemaken is het nog indrukwekkender. Het was een fantastische dag."
Aanwezige Almeerse bedrijven waren: New Portland Mode, Gadgets & Trends, Teak House, Worktrans Uitzendbureau, InnoVinci, PDR, Almere DEZE WEEK, Keukenspectrum, Miermans Sportieve Adviezen & Diensten, Vrijehuizenmarkt Makelaars en Rodermans Chiropractie.
Bent u ook bedrijfsmatig geïnteresseerd in de Almere DEZE WEEK race-equipe, het enige echte Almeerse race-team en/of wilt u het ook van dichtbij beleven? Neem dan contact op met Willem Miermans, via telefoonnummer 06-55378050, of mail naar willem@miermanssport.nl.