Almeerse Looptraining voor hardlopers van elk niveau

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Atletiek Vereniging Almere '81 en loopgroep De Bazuin starten vanaf zaterdag 31 januari weer met de Almeerse Looptraining. Vrijdag 23 januari is er een informatieavond in de kantine van AVA '81 aan het Fanny Blankers Koen Sportpark.


Gedurende dertien weken is er op zaterdag van 9.00 tot 10.30 uur een trainingsprogramma voor iedereen die in groepsverband kennis wil maken met de hardloopsport in Almere. Alle Almeerse Looptraining-deelnemers kunnen aan het zeer gevarieerde programma meedoen, van beginner tot zeer ervaren marathonloper. Daarnaast kunnen deelnemers die voor de eerste keer inschrijven meetrainen bij beide loopgroepen op doordeweekse trainingsavonden van de club. Bij AV Almere '81 is het één maand gratis meetrainen en bij De Bazuin de gehele Almeerse Looptraining-periode. In samenwerking met Run2Day Almere, Saucony en Almere DEZE WEEK wordt een compleet loperspakket aangeboden. Kosten voor deelname aan onderstaand pakket bedragen 40 euro bij voorinschrijving tot en met 25 januari, bij na-inschrijving 45 euro. Inschrijven voor de Almeerse Looptraining kan via www.loopgroep-debazuin.nl, info@loopgroep-debazuin.nl of bij AVA '82, www.almere81.nl of mail naar d.engberts@zonnet.nl.

Compleet trainingspakket

Deelnemers krijgen een zeer compleet trainingspakket aangeboden, bestaande uit o.a. deelname aan dertien trainingen op zaterdagochtend in verschillende niveaugroepen, gratis extra trainingen doordeweeks voor deelnemers die in 2009 voor de eerste keer deelnemen aan de Almeerse Looptraining, advies en begeleiding op het gebied van blessurepreventie, schoenentest, trainen met een hartslagmeter, een testloop met gratis ontbijt en een verrassing in de vorm van functionele loopkleding.