Almeerse mag naar Filmfestival Berlijn

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - Jolanda Mik heeft afgelopen donderdag in Utopolis een filmreis naar het Filmfestival van Berlijn in Duitsland in ontvangst genomen. De Almeerse won deze reis met een AH Filmwekenbon die ze inleverde bij bioscoop Utopolis.


Met de start van de jaarlijkse succesvolle AH Filmweken werd eind augustus het begin van het nieuwe bioscoopseizoen in Nederland ingeluid. Klanten van Albert Heijn kregen tot 14 september bij iedere 20 euro aan boodschappen een AH Filmwekenbon. Deze bon was twee entreebewijzen waard voor de prijs van één bij alle bioscopen, filmtheaters en filmhuizen in Nederland. Daarnaast stelde de Nederlandse filmwereld in samenwerking met Oad Reizen dit jaar voor het eerst spectaculaire filmreizen beschikbaar.
Deze jaarlijkse actie van Albert Heijn en de Nederlandse film- en bioscoopwereld is de grootste bioscooppromotie in Nederland waarmee jaarlijks meer dan één miljoen mensen naar de bioscoop of het filmtheater komen. De grote hoeveelheid mensen die dankzij de AH Filmweken weer met de unieke beleving van bioscoopbezoek in contact komen, maakt dat de AH Filmweken dé gelegenheid zijn om de start van het nieuwe bioscoopseizoen feestelijk te vieren.