Almeerse Mylena maakt zich op voor battles The Voice Kids

17 april 2020 00:00

ALMERE - De Almeerse Mylena Recinos is door naar de volgende ronde van The Voice Kids. Coach Ali B. heeft de jonge zangeres klaargestoomd voor The Battles die binnenkort worden uitgezonden op RTL4.

Mylena, leerlinge uit klas 1 VWO op het Helen Parkhurst, zong bij de Blind Auditions het nummer Skyward van Davina Michelle. Een gewaagde keuze vond jurylid Marco Borsato: "Er is ongelooflijk veel lef nodig om dit liedje te zingen en dat moet beloond worden." En dat deed Ali B. die zijn stoel draaide voor haar. "Ik ben een ondernemer en ik verglijk jou met een gebouw in Amsterdam", lichtte hij zijn beslissing toe. "Er wonen nu misschien nog krakers in en de verf valt van de muren, maar ik kijk niet naar het gebouw zoals het is, maar ik zie het gebouw zoals het kan worden. We moeten nog een beetje aan jou sleutelen, maar dan weet ik zeker dat ik een hele goede keuze heb gemaakt."

Mylena mag zich nu gaan opmaken voor The Battles, waarin wordt gestreden om een plekje in de liveshows. Hoe daar in de huidige situatie vorm aan wordt gegeven is op dit moment nog onzeker.

Volg Mylena op instagram: @mylenarecinosofficial

Videostill The Voice Kids, RTL.