Almeerse rockband Snake in The Mailbox is puur en afwisselend

03 september 2008 07:00

ALMERE - Onder de noemer 'Presents...' geeft De Meester elke maand een Almeerse band de kans zelf een avond te programmeren. Zaterdag 6 september speelt de rockband Snake in The Mailbox. Zij hebben zangeres Sandy Dane en winnaar van Almere Gaat Vreemd, de Kuikentjes Uit Terneuzen (K.U.T.) uitgenodigd.


Snake in the Mailbox is een jonge Almeerse Rockband, beïnvloed door alle uithoeken van Rock & Roll. Van grunge tot punk, van rustige ballads tot poprock. De muziek komt straight out of the heart, is puur en afwisselend. Daardoor zorgt deze band voor een verfrissend geluid, met dynamische opbouwen en melodieuze solo's. Hun naam is niets voor niets een metafoor voor 'dat wat je totaal niet verwacht'.
Snake in the Mailbox wordt beïnvloed door onder andere Pearl Jam, Mark Knopfler, Intwine, Incubus en Guns 'n Roses.
Sandy Dane ging van Myspace naar 3FM in recordtijd! Op dit moment is haar hit 'Peace, love & icecream' overal te horen. Voor ze ongetwijfeld binnenkort in Paradiso en Ahoy staat, is ze nu nog in Almere te beluisteren.
De Kuikentjes Uit Terneuzen (K.U.T.) wonnen de coverstrijd 'Almere gaat vreemd' waarbij door middel van het 'hoge-hoed-principe' nieuwe bands zijn geformeerd. Op geheel eigen wijze brengen de Kuikentjes Uit Terneuzen Motown-hits ten gehore. Geen 'three times a lady', maar 'vijf keer een meiske'. Om niet te missen.