Almeerse Roline overladen met cadeaus

02 december 2009 08:00

BEIJING, CHINA - Roline Hund uit Waterwijk is overladen met cadeaus tijdens de internationale missverkiezingen in China. Haar ouders halen haar woensdag op van het vliegveld. Haar moeder Karin: "Ze heeft niet de eerste prijs gewonnen, maar het was een hele mooie en leerzame ervaring." Hieronder een kort verslag van Roline zelf.


Door Roline Hund

Ik zit meer dan een week in China, in een waanzinnig mooi hotel. Mensen willen je met alles helpen. Mijn kamergenoot is Miss Slowakije en is een erg lief meisje. We zijn hier met ongeveer zeventig meiden en er heerst een erg leuke sfeer met z'n allen. Geen strijd, geen ruzie, maar vooral gezelligheid met elkaar. Elke dag hebben we een vol programma maar we hebben ook tijd voor ons zelf.
We zijn naar de Forbidden City geweest, bezochten the Great Wall en dineerden met de organisatie. Ik kan niet uitleggen wat er door mij heen gaat, het is een sprookje. Elke dag als ik wakker word dan denk ik: ja, het is echt waar dat ik dit meemaak! Elke dag zijn er vele fotografen, er worden interviews gehouden en overal waar je komt kunnen de mensen hun ogen niet van je af houden. Ik heb een erg mooie kamer, alles gaat elektrisch, zelfs de gordijnen hoef ik niet met de hand dicht te doen. Elke dag zie en leer ik wel weer iets nieuws. Deze hele ervaring maakt mij blij, is betoverend en dat kan niemand mij meer afnemen.