Almeerse schrijft boek over ratten

11 april 2010 15:26

MOLENBUURT - Mariska Alberts schreef een boek over tamme ratten, dat deze week is verschenen. 'Ratten-Speeltjes' is een praktische dierengids met knutseltips.


Mariska Alberts (19) heeft sinds 2006 tamme ratten als huisdier. Ze is zelfstandig ondernemer en student op het ROC Flevoland. Ze kwam erachter dat er over ratjes weinig goede informatie te vinden was. Ze ging op onderzoek uit en schreef al haar bevindingen op.
Alberts: "Boeken over ratten bevatten vaak verkeerde informatie. Het Ratten-Speeltjes boek is een praktische dierengids zoals nog nooit is gezien. Het is een knutselboek en bevat ook alle juiste informatie over tamme ratten. Het boek is geschikt voor alle leeftijden, maar is vooral leuk voor kinderen, omdat er verteld wordt hoe je speeltjes kunt maken voor je eigen ratjes."

Grappig en leerzaam

Ratten-Speeltjes is een praktische dierengids. Het bevat basisinformatie voor beginners en veel leuke aanvullingen voor mensen die al ratten als huisdier hebben. Grappige en leerzame informatie voor alle leeftijden in een compleet en compact boekje. Er wordt uitgebreid beschreven hoe eigenaren een band krijgen met hun ratjes en hoe ze verzorgd moeten worden, want het zijn bijzondere knaagdieren. En: tips en trucs om zelf eigen ratten-speelgoed te knutselen.
Op www.ratten-speeltjes.nl is nog veel meer informatie te vinden over ratten.