Almeerspin organiseert kwartfinales NK

21 december 2009 07:09

POORT - Tafeltennis vereniging Almeerspin organiseerde afgelopen zondag een groot, landelijk jeugd tafeltennistoernooi in het Topsportcentrum in Poort. Het ging om de kwartfinales van het NK Meerkampen Jeugd.


Ook de regionale jeugd was uitgenodigd om gratis te komen kijken naar de verrichtingen van de tafeltennis-toppers. In de hal stonden circa zeventig tafeltennistafels opgesteld waar meer dan vierhonderd enthousiaste jeugdspelers streden om een plaats in de landelijke finale. Om in Almere te spelen hebben de talenten zich eerder al moeten plaatsen via regionale voorrondes.
Almeerspin is is een van de snelst groeiende tafeltennisverenigingen van Nederland. Dit jaar passeerde de vereniging de grens van honderd leden gepasseerd. De club heeft ambitieuze plannen om met de jeugd binnen enkele jaren weer mee te draaien op landelijk niveau en bouwt momenteel aan de structuur en faciliteiten om dit waar te kunnen maken. Het eerste seniorenteam speelt momenteel in de hoofdklasse en hoopt deze stap naar het landelijk platform al eerder te maken. Het eerste jeugdteam speelt momenteel in de tweede afdelingsklasse.
De sporthal in de Indische Buurt van Almere Buiten is de thuisbasis van TTV Almeerspin. Iedereen is welkom om direct gratis en vrijblijvend voor enkele weken meetrainen. Meer informatie: www.almeerspin.nl.