Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours vieren vijf jaar succesvolle samenwerkingJubileum (kerst)reizen teg

11 december 2009 08:00

ALMERE - Vijf jaar samenwerking tussen Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours betekent speciale jubileumacties. Want om de samenwerking te vieren kunnen Almeerders deze Kerst voor een prikkie naar de binnen- en buitenlandse kerstmarkten. Een dagreis kost nu, voor een speciale jubileumprijs, slechts 17,50 euro.


Ron Broertjes van Almere DEZE WEEK en Jo Collard van Connexxion Tours begonnen vijf jaar geleden een samenwerkingsverband om dagtochten en meerdaagse reizen te organiseren en te promoten. Inmiddels weten zeer veel Almeerders deze samenwerking te waarderen, gezien het enorme aantal boekingen dat ieder jaar plaatsvindt. De reizen waarmee zij begonnen waren kerstreizen, die naderhand werden aangevuld met dagtochten en meerdaagse reizen.

Lichtstad Parijs
Dagtochten gaan onder meer naar Maastricht, Keulen, Munster, Antwerpen en Brussel. Meerdaagse kerstreizen zijn dit jaar een tweedaagse reis naar Londen en een driedaagse reis naar Parijs. Zeker de Parijs-reis die precies tussen kerst en Nieuwjaar plaatsvindt, van 28 tot en met 30 december, is een bijzondere reis naar deze mooie lichtstad.
Jo Collard: “Het is genieten van de lichtsfeer in Parijs en in die drie dagen krijg je een schitterende indruk van deze geweldige stad. Even na alle kerstdrukte drie dagen er tussenuit en toch weer mooi op tijd terug om oud en nieuw thuis te vieren. De reacties van de afgelopen jaren waren geweldig en opstappen doen wij nog altijd in Almere. Mobiliseer familie, vrienden, collega’s, je kaartclubje en ga mee naar Parijs! Maar ook alleenstaanden kunnen genieten van deze reis.”
Nieuwe touringcars
Connexxion Tours is een bedrijf in beweging. Dit jaar heeft Connexxion geïnvesteerd in nieuwe touringcars. Er zijn tien nieuwe MAN-bussen gekocht en ook Almere heeft er inmiddels twee gekregen. Voor beide bussen zijn twee Almeerse chauffeurs verantwoordelijk: Jo Collard en Dirk Prins, die ook altijd de (Kerst)reizen voor hun rekening nemen. De komende jaren zal Connexxion Tours blijven investeren in nieuw materiaal.
Voor het komende jaar komt Connexxion Tours met een nog uitgebreider reisprogramma. De gids is vier keer zo dik als de vorige. “En ook hierbij zullen we blijven samenwerken met Almere DEZE WEEK”, zegt Collard tevreden.
Kijk voor meer info op www.connexxiontours.nl of bel 0900-400 8 400.