Almere DEZE WEEK start podcast 'De Campus Almere' met studenten

15 februari 2021 15:00

Door Robert Mienstra

ALMERE – Studenten van Windesheim en het Almeerse MBO zijn een podcast begonnen bij Almere DEZE WEEK. In de podcast 'De Campus' gaan zij met elkaar in gesprek over wat hen bezighoudt in Almere. In de eerste aflevering bespreken de studenten wat 'eenzaamheid' in deze coronatijd voor hen betekent. Ze komen ook met adviezen en tips.

Eline de Ruiter (20), studente Pabo, Sandra Jongerden (19), studente communicatie, Jelle van Willigenburg (20), koksopleiding en Tim Wildeman (28), theologie, komen in deze eerste uitzending aan het woord.Inmiddels is er een poule van studenten geformeerd zodat iedere uitzending andere gasten heeft. Almere DEZE WEEK kwam met studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A. in contact. Daaruit kwam het idee voort om studenten letterlijk een geluid in Almere te geven. De studenten bepalen zelf welke onderwerpen in de podcast behandeld worden en wie wanneer de gespreksleider is. Ze doen dit onafhankelijk van de redactie. De eindverantwoordelijkheid ligt wel bij Almere DEZE WEEK. De podcast 'De Campus' komt elke twee weken op maandag online.
De eerste uitzendig is te luisteren op

Op Spotify:

De deelnemers aan ' De Campus Almere': v.l.n.r. Sandra Jongerden, Tim Wildeman, Jelle van Willigenburg en Eline de Ruiter. (Foto: Almere DEZE WEEK)