Almere DEZE WEEK zoekt freelance redacteuren

16 juni 2010 07:00

Almere DEZE WEEK, dé huis-aan-huiskrant krant die Almere in beweging brengt, groeit. Ook Almere wordt steeds groter en om de lezers te blijven voorzien van de leukste en meeste verse nieuwtjes uit Haven, Stad, Buiten, Hout en Poort, is de redactie op zoek naar tekstschrijvers die op freelance basis de redactie willen versterken.


We zoeken enthousiaste schrijvers die zich gemakkelijk de schrijfstijl van Almere DEZE WEEK eigen kunnen maken; kernachtig en los. Daarnaast zoeken we mensen met een neus voor nieuws, mensen die dicht bij 'de Almeerder' staan en woonachtig zijn in Almere.
Afhankelijk van de dikte van de krant heeft de vaste redactie meer of minder inzet nodig van freelance redacteuren. Freelancers kunnen rekenen op wekelijkse opdrachten voor het schrijven van artikelen. Je wordt door de redactie aangestuurd voor het schrijven van commerciële en niet-commerciële artikelen van uiteenlopende onderwerpen. In overleg met de redactie kunnen freelancers eigen onderwerpen bepalen en daar over schrijven.
Het gaat niet om een vast dienstverband. We zoeken freelance schrijvers die zelfstandig ondernemer zijn. Een journalistieke achtergrond is een pré.
Interesse? Reageer dan door een e-mail te sturen aan redactie@almeredezeweek.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer en een cv. Of stuur je cv naar Almere DEZE WEEK, Postbus 60206, 1320 AG Almere. Bel voor meer informatie de redactie, 036-8450027, en vraag naar Hestia Ruben.