Almere Fitness zoekt honderd deelnemersLokaal afslanken met de Slim Belly

02 december 2009 08:00

RANDSTAD - Door een foutje van deze krant, kwam het artikel van Almere Fitness twee weken geleden niet goed tot zijn recht. Terwijl eigenaar Wilfred Padmos juist zo trots is dat Almere Fitness de mogelijkheid biedt om te trainen met de Slim Belly.


"Met de Slim Belly worden deelnemers tot wel twee kledingmaten slanker in vier weken", zegt Padmos. "Onderzoek toont aan dat gebruikers van het Slim Belly concept in vier weken tussen 2,5 en 23,5 centimeter buikomvang verliezen. Inmiddels hebben duizenden mensen deze methode met succes ingezet om van hun buikje af te komen", aldus Padmos. "Het onderzoek is gericht op alle mensen tussen 16 en 66 jaar, die in korte tijd van hun buikje af willen zijn. Door een combinatie van onderdruk en overdruk via een trainingsgordel, wordt de doorbloeding van de buik gestimuleerd. Daardoor vindt de vetverbranding plaats op de plekken waar dat het meest nodig is: het buikje en de zwembandjes."
Het onderzoek loopt vier weken waarin de deelnemers drie maal per week 30 tot 40 minuten sporten. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week. Er kunnen maximaal honderd personen deelnemen. Aanmelden kan via telefoonnummer: 0900-4000111.

Wellness-netwerk

Almere Fitness heeft ook de exclusiviteit in Almere verkregen om deel te nemen aan WellnessClubs. Almere Fitness en WellnessClubs zetten zich in voor de continue professionalisering van fitness- en wellnessmarkt. Almere Fitness blijft zelfstandig ondernemer en behoudt haar eigen identiteit. Padmos: "Door de samenwerking met WellnessClubs zijn wij nu nog beter in staat om onze leden meer services aan te bieden. Onze leden ontvangen extra voordelen van hun lidmaatschap, bijvoorbeeld in combinatie met een WellnessClubs-paspoort hebben zij toegang tot alle aangesloten clubs door heel Nederland, België en Spanje!"
AlmereFitness

Randstad 22-17
1316 BP Almere
0900-4000111
www.almerefitness.nl