Almere in 2060

19 mei 2010 07:00

HAVEN CENTRUM - Na het succesvolle multimediaproject 'Een perfecte dag in Almere' afgelopen seizoen, verdiept theatergroep Space zich met The Cloud opnieuw in Almere, met een voorstelling en audiotour door het Almere van de toekomst.

Nog één dag alleen de audiotour: zaterdag 22 mei om 15.00 en om 19.00 uur in Corrosia! Theater de Roestbak.
In The Cloud neemt Space de toeschouwer mee naar Almere in het jaar 2060, om vanuit daar terug te kijken naar het heden. The Cloud speelt in binnen en buitenland en voor elke locatie wordt een nieuwe versie gemaakt die is toegesneden op de realiteit van de specifieke stad of plaats. Space gidst de bezoekers door een openluchttentoonstelling in hun eigen stad waar niets meer is wat het lijkt. Toekomst vermengt zich met heden en verleden. Voor deze bijzondere audiotour wordt het publiek uitgerust met een koptelefoon. In The Cloud combineert Space vooraf opgenomen geluidsmateriaal met live interventies en interviews met voorbijgangers. Een unieke kans om Almere door ander ogen te zien.
Corrosia! Theater de Roestbak is te vinden aan de Markt 1. Een kaartje voor deze audiotour kost 5 euro. Meer informatie: www.corrosia.nl. (Foto: aangeleverd)