Almere is de beste Ranzijnwinkel van 2008

18 februari 2009 08:00

BUITEN CENTRUM - In 2007 is Ranzijn tuin & dier gestart met een interne winkelcompetitie. Een interne strijd tussen de acht Ranzijnwinkels in Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Bovenkarspel, Leiderdorp, Sneek, Spijk en Zaandam. De Almeerse vestiging bij DoeMere is de beste Ranzijnwinkel van 2008.


In de winkelcompetitie worden de winkels op diverse punten beoordeeld. De winkelteams worden met deze competitie uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en de klanten het beste van Ranzijn te bieden. Alle vestigingen zijn op zes momenten in het jaar bezocht door een kritisch juryteam, die de tuin-, kamerplanten en dierenafdeling in de winkels hebben beoordeeld op ondermeer klantgerichtheid, uitstraling, resultaat en creativiteit.
Net als in 2007 was de inzet van de winkelteams in 2008 hoog. Er is met enthousiasme gestreden, de scores waren hoog en het onderlinge puntenverschil was klein. Tot op het laatste moment was het erg spannend wie de titel 'Beste Ranzijnwinkel' zou mogen voeren. Uiteindelijk ging het winkelteam van Almere met de titel naar huis. Trotse bedrijfsleider Pavo Knezevic ontving uit handen van de directie een wisselbeker en een cheque voor een feestje voor het winnende team van tachtig medewerkers. De acht winkels van Ranzijn gaan ook in 2009 strijden om de beste winkeltitel.

Ranzijn Tuin & Dier

San Franciscostraat 15
Almere Buiten (DoeMere)