Almere is nieuwe fietswinkel rijkerEnthousiaste start Richard Fokker Tweewielers

03 maart 2010 08:00

HAVEN - Aan de Brink in Almere Haven gingen dinsdagochtend 2 maart de deuren open van een winkel vol fietsen. De trotse ondernemer: "Geweldig om hier mijn eigen shop met werkplaats te starten, een prachtige locatie, waar de klant alles-voor-de-fiets op één adres kan vinden."


Richard Fokker (30), vertelt dertien jaar lang met veel plezier te hebben gewerkt bij twee goede rijwielzaken in Almere. Nu hij eigen baas is geworden, heeft hij gekozen voor het merk Montego als huiscollectie. De fietsen staan te pronken middenin de winkel. Mooi om te zien, degelijk en toch sportief. "Montego biedt heel goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Verder presenteer ik met trots de serie Next Generation kinderfietsen en verkoop ik Oyama vouwfietsen." Rondom aan de wanden accessoires, waaronder kinderhelmen, spaakversiering en zijwieltjes. Trendy fietstassen van Basil. Simson plakmiddelen en meer vullen ook een wand. Handig voor wie zelf aan de slag wil.

Snelle reparatie

Maar: "Wie 's morgens een fiets met lekke band brengt, kan er 's middags zo weer op wegrijden. Handig voor de scholieren in de buurt! Ook andere kleine klussen kunnen snel gedaan worden, terwijl klanten boodschappen doen bijvoorbeeld. Mijn werkplaatstarief is concurrerend en iedere vrijdag, als er markt is, vindt de klant een superaanbieding, bijvoorbeeld een degelijke Jumbo fietspomp, van twintig voor tien euro." De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag koopavond.

Richard Fokker Tweewielers

De Brink 23
1354 HL Almere
036-5405062
06-27038805