Almere-TaxiWaar service nog échte service is

11 maart 2009 08:00

ALMERE - Eigenaars van taxibedrijf Almere-Taxi Gerard de Haan en Monique de Haan gaan voor "ouderwetse service, zoals het hoort". Duidelijkheid en service, tegen een scherp tarief, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Gerard: "Bij ons is service ook echt service."


Die service is bijvoorbeeld dat de chauffeurs van Almere-Taxi (in pak en stropdas) de tassen en koffers netjes naar de deur brengen. Ook de auto's zien er schoon en verzorgd uit. "Als je een taxi neemt, doe je dat omdat het luxe is. Dus moet ook alles in orde zijn: mensen willen op tijd opgehaald en weggebracht worden, op een nette manier. Dat doen wij. En je merkt echt dat mensen dat waarderen."
Mensen kunnen er op rekenen dat er binnen vijftien minuten nadat er gereserveerd is een taxi voor de deur staat, ook op feestdagen. "Mensen kunnen op ons rekenen. Wat we beloven doen we ook. En als we eens iets later zijn, dan bellen we de klant, zodat die altijd weet waar hij aan toe is."
Gerard heeft vijftien jaar in Amsterdam 'op de taxi' gereden, dus hij wist van wanten toen hij en zijn vrouw anderhalf jaar geleden met Almere-Taxi begonnen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid met vijf medewerkers. In Almere rijden nu zes taxi's van Almere-Taxi rond. "En er is echt behoefte aan", vertelt Gerard, "want onze klantenkring groeit en ook bedrijven weten ons te vinden."
Vanaf 1 april kunnen 55-plussers een speciale pas van Almere-Taxi aanvragen om in Almere tegen gereduceerd tarief de taxi te nemen. Een ritje binnen een van de stadsdelen kost dan maar 10 euro.
Kijk voor meer scherpe tarieven en om een taxi te reserveren op www.almere-taxi.nl of bel 036-5353400. Mailen kan ook: info@almere-taxi.nl.