Almere test nieuw product Honderd vrouwen gezocht voor onderzoek naar strakkere billen en benen

28 april 2010 07:00

ALMERE - Tot wel acht centimeter minder omvang van billen en bovenbenen binnen slechts vier weken! Dit zijn de eerste resultaten van het onderzoek met de 'Slim Back&Legs' dat in Oostenrijk is uitgevoerd. Duizenden vrouwen zijn al van de werking overtuigd. Nu is er ook in Almere de mogelijkheid om in een onderzoek te testen of de Slim Back&Legs zichtbare en meetbare resultaten behaalt.


Als exclusieve partner doet DeMIX Fitness Almere mee aan een onderzoek van vier weken. De deelnemers doen drie keer per week met de Slim Back&Legs aan lichte conditietraining, bijvoorbeeld op een fiets. Bij alle deelnemers worden de omvang van de billen en bovenbenen en het gewicht aan het begin en aan het einde van het onderzoek bepaald.
De in Oostenrijk ontwikkelde en gepatenteerde broek met wisseldruktechniek bevordert doelgericht de doorbloeding in de probleemzones. Daardoor neemt de omvang sneller en meer af dan bij wie zonder Slim Back&Legs traint. Bovendien kan cellulitis tot wel één graad worden verbeterd en kunnen zwangerschapsstrepen verminderen. De fabrikant vermeldt dat de huid door de wisselende druk elastischer en strakker wordt.

Beperkt aantal deelnemers

Maximaal honderd vrouwen met drie tot twintig kilo overgewicht kunnen aan het onderzoek meedoen. Zij worden daarbij persoonlijk begeleid door een professionele figuurspecialiste. De bijdrage voor deelname is 19,90 euro per week. Het beperkte aantal plaatsen wordt op volgorde van aanmelding verdeeld. Wacht dus niet te lang als u op korte termijn uw figuur in vorm wilt brengen. Uiterlijke aanmelding is 15 mei.
Aanmelding en meer informatie: DeMIX Fitness Almere, Edvard Munchweg 123, Almere, 036-7115555.