Almere Veertje en Daspe Racing Holland tekenen sponsorovereenkomst

04 maart 2010 08:00

GOOISEKANT - Almere Veertje Rondvaarten en het Almeerse Daspe Racing Holland (DRH) team hebben vorige week een sponsorovereenkomst voor 2010 getekend.


"Ik ben erg verheugd met het partnerschap met Almere Veertje", zegt Daspe Racing manager Hans Spelde van DRH. "Een rondvaartfirma en een racing team lijkt niet direct een voor de hand liggende combinatie. Tegenwoordig wordt autosport echter niet meer alléén door 'auto-motive' gerelateerde bedrijven gesponsord. Door een sterk veranderende economie raken ook andere bedrijven en producten sponsormatig steeds dichter bij de sport betrokken."
Er zijn dan ook diverse links tussen de sponsor en het racing team. De in- en ontspanning in een wereld vol haast. Actie afgewisseld met rust. "Autosport kenmerkt snelheid en avontuur, maar geeft ook ontspanning. Een rondvaart kenmerkt de ontspanning en rust die we soms broodnodig hebben maar is tegelijkertijd avontuurlijk", aldus Spelde.
Bij beiden is tevens sprake van een ontbrekende factor binnen het Almeerse. Almere Veertje heeft de stad een rondvaarten gebracht en Daspe Racing wil een Almeerse autocoureur toevoegen aan de reeds aanwezige topsporters. Een rondvaartfirma en een racing team, samen door de bocht in Almere. Het kàn.
Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn om zich op een bijzondere en betaalbare manier onder de aandacht brengen kunnen, net als Almere Veertje, sponsor worden en Daspe Racing steunen in de race naar een Almeerse autocoureur.
Neem contact op met Hans Spelde via: hans@dasperacing.nl of bel 06-54948112.
Voor meer info over Almere Veertje surf naar: www.almereveertje.nl.