Advertorial

Almere vindt de weg vooruit

01 februari 2021 15:40

ALMERE - Almere is populair. Onlangs werd bekend dat Almere de snelstgroeiende stad van Nederland is. In 2020 kwamen er ruim 2600 mensen bij, voornamelijk door de natuurlijke aanwas (geboorte minus sterftecijfer) én door binnenlandse verhuizingen. Ook in het voorgaande jaar, 2019, groeide Almere hard en het is logisch dat deze jaarlijkse groei nieuwe mogelijkheden voor haar inwoners met zich meebrengt. Een van die vooruitstrevende mogelijkheden zit 'm in mobiliteit. Zo is autodelen een steeds populairder vervoersmiddel in en rond Almere.

Volgens onderzoek gaan mensen die hun auto delen bewuster om met hun vervoersbehoefte. En kiezen daardoor eerder voor een milieubewust alternatief zoals lopen, fietsen of het openbaar vervoer.

Een auto huren in Almere is dus een slimme optie. En dat gebeurt volop. Zo denken Almeerders, mede door de bevolkingsgroei, slimmer na over hun vervoersbehoefte. Autodelen draagt namelijk bij tot minder parkeerplekken, meer groen op straat, en een meer verbonden Almere.

Maar wat is autodelen en hoe werkt het?

Autodelen is een alternatief voor autobezit. Mensen uit jouw omgeving stellen hun auto ter beschikking, en jij huurt 'm eenvoudig op de dagen dat jij een auto nodig hebt. Voor de autoverhuurders een mooie bijverdienste en voor jou een vervoermiddel zonder de bijkomende kosten van autobezit.

Een auto huren in Almere is gemakkelijk, snel, en voordelig. Zo kun je een deelauto huren via SnappCar, het grootste autodeelplatform van Nederland.

'Hoe werkt SnappCar en wat zijn de voordelen', denk je misschien? Huren via SnappCar betekent dat je All-Risk verzekerd bent, 24/7 hulp hebt bij pech onderweg, en is al snel de helft goedkoper dan een auto huren bij een reguliere verhuurmaatschappij. Los daarvan is het natuurlijk extra leuk om mede Almeerders beter te leren kennen.

Almere weet de weg vooruit. Draag ook bij aan een bewuste maatschappij en ontdek de voordelen van autodelen.