Almere Voordeelpas feliciteert Almere DEZE WEEK en trakteert!

19 maart 2010 08:00

ALMERE - Ook de organisatie achter de Almere Voordeelpas laat het 5-jarig jubileum van Almere DEZE WEEK niet onopgemerkt voorbij gaan. Speciaal voor de lezers van deze krant stelt Almere Voordeelpas vijf maal vijf Almere Voordeelpassen beschikbaar.


Alweer ruim een half jaar werken Almere Voordeelpas en Almere DEZE WEEK samen. Olivier Goores van de Almere Voordeelpas licht toe: "Wij hebben sinds september 2009 een hele prettige samenwerking met Almere DEZE WEEK. Iedere twee weken verzorgen wij leuke voordeelacties en scherpe aanbiedingen voor de lezers van Almere DEZE WEEK, zoals korting op pretparken, voordelige uitjes en voordeelacties rondom de Almere Voordeelpas. De respons op onze acties toont aan dat de samenwerking met Almere DEZE WEEK zeer vruchtbaar is en meer dan voldoende perspectief biedt voor de toekomst."

Sterke businesspartner

Goores vervolgt: "Het ondernemende karakter van Almere DEZE WEEK sluit uitstekend aan op onze ondernemersvisie en denkwijze. Wij hebben de krant leren kennen als een sterke businesspartner die met je meedenkt en niet te beroerd is om af en toe net even een stap verder te gaan dan anderen. Als blijk van waardering voor het vertrouwen in de Almere Voordeelpas willen wij de directie en redactie van Almere DEZE WEEK van harte feliciteren en veel succes wensen bij de volgende vijf jaar!"
25 passen

Speciaal voor de lezers van Almere DEZE WEEK stelt Almere Voordeelpas vijf maal vijf Almere Voordeelpassen beschikbaar. Wilt u ook kans maken op een van de 25 Almere Voordeelpassen? Dat kan! Stuur voor zondag 21 maart een email naar info@almeredezeweek.nl o.v.v. '5x5 Almere Voordeelpas'. Iedere vijfde inzender wordt beloond met een persoonlijke Almere Voordeelpas. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Vergeet niet om uw persoonlijke gegevens te vermelden.