Almere Voordeelpas groot succes"Verwarring bij Almeerders verdwenen"

11 november 2009 08:00

ALMERE - "De verwarring is nu gelukkig verdwenen", zegt Olivier Goores van de Almere Voordeelpas. Almeerders bleken hun onlangs aangeschafte Almere Voordeelpas te verwarren met de Almere-pas uit de ambassadeurs-campagne van de gemeente.


Na berichtgeving in diverse media over het floppen van de ambassadeurscampagne en het afschaffen van de Almere-pas, stond de telefoon bij de organisatie van de Almere Voordeelpas roodgloeiend. Ook de e-mail box puilde uit. Tientallen verontruste Almeerders meldden zich met vragen over de geldigheidsduur van hun passen. Zij blijken hun onlangs aangeschafte Almere Voordeelpas te verwarren met de Almere-pas uit de ambassadeurscampagne van de gemeente.
"Wij vinden het zeer vervelend dat er verwarring heerst onder de Almeerders over de verschillende passen", vertelt Olivier Goores van de Almere Voordeelpas. "De afgelopen dagen kregen wij tientallen reacties binnen van verontruste pashouders. Zij hebben allemaal de afgelopen maanden een persoonlijke Almere Voordeelpas aangeschaft en denken nu door de berichtgeving over de Almere-pas dat ook hun Almere Voordeelpas komt te vervallen. Gelukkig kunnen wij zeer duidelijk zijn naar al onze pashouders: de Almere Voordeelpas is een groot succes! Honderden Almeerders bestellen iedere maand een pas en tientallen bedrijven melden zich aan. Wij hebben jarenlange ervaring en blijven bestaan!" De verwarring is daarmee als sneeuw voor de zon verdwenen, vindt Goores.
Medio 2009 werden tegelijkertijd de Almere Voordeelpas en de Almere-pas gelanceerd. De Almere Voordeelpas is een onderdeel van Countdown, al 25 jaar het grootste kortingsnetwerk van Nederland, en wordt gerund door de Almeerse ondernemers Olivier Goores en Ramon Goores. De Almere-pas is een onderdeel van de ambassadeurscampagne van de gemeente. Deze pas wordt afgeschaft en is nog tot eind 2009 geldig.