Almere Voordeelpas neemt Voordeelclub over

23 oktober 2009 07:00

ALMERE - Begin oktober heeft de organisatie van de Almere Voordeelpas de Voordeelclub overgenomen. De gratis Voordeelclubpas van deze organisatie komt hierdoor te vervallen. Alle pashouders en partners van de Voordeelclub krijgen binnenkort een email of brief van de Almere Voordeelpas waarin zij worden geïnformeerd over de overname.


Olivier Goores van de Almere Voordeelpas licht de overname toe: 'Eric Claeys van Voordeelclub belde ons op. Hij wilde zich meer focussen op zijn bedrijf Megaflyer.nl en zag in ons de juiste partij om zijn Voordeelclub met een gerust hart aan over te dragen. Een begrijpelijk keuze, want wij zijn immers al 25 jaar actief. De reden voor ons om de Voordeelclub over te nemen is het wegnemen van de verwarring bij de Almeerse consument. Er is nu nog één echte Voordeelpas in Almere: De Almere Voordeelpas'.
Almeerders kunnen hun Almere Voordeelpas bestellen via www.almerevoordeelpas.nl. Met de Almere Voordeelpas ontvangen zij korting bij meer dan 160 Voordeelpartners in Almere en bij meer dan 10.000 Voordeelpartners in Nederland. Een eenjarige pas kost 9,95 euro en tweejarige pas slechts 14,95 euro. De Almere Voordeelpas is onderdeel van Countdown Nederland.