Almere Voordeelpas: nu met fikse korting

13 januari 2010 08:00

ALMERE - De organisatie van de Almere Voordeelpas trapt het nieuwe jaar af met een spectaculaire kortingsactie voor lezers van Almere DEZE WEEK. Lezers die bij hun bestelling van de Almere Voordeelpas een speciale actiecode invoeren, krijgen een groot deel van de aanschafkosten direct teruggestort.


In de nieuwe promotiecampagne stelt de organisatie van de Almere Voordeelpas aan Almeerders een aantal vragen: "Heeft u een geldboom in de tuin? Gooit u graag geld over de balk? Groeien de eurobiljetten bij u op de rug? Of geeft u gewoon graag te veel uit?". Is uw antwoord NEE, dan wordt u sterk aangeraden de Almere Voordeelpas aan te schaffen."
Met de Almere Voordeelpas ontvangen Almeerders korting bij meer dan 160 bedrijven in Almere en bij 10.000 winkels, hotels, restaurants, dierentuinen, attractieparken, musea, autoverhuurders en garages, tijdschriften, sportieve uitjes en reisorganisaties. Uit recent onderzoek blijkt dat de meeste pashouders minimaal 200 euro per jaar besparen. De Almere Voordeelpas is een uitgave van Countdown: het grootste kortingsnetwerk van Nederland.
Speciaal voor de lezers van Almere DEZE WEEK heeft Almere Voordeelpas een kortingsactie waarbij ze direct na uw bestelling meer dan 15% van de aanschafprijs teruggestort krijgt. Surf daarom snel naar www.almerevoordeelpas.nl en bestel de 2-jarige Almere Voordeelpas voor slechts 14,95 euro. Vul bij de bestelling actiecode AVADW10 in en ontvang maar liefst 2,45 euro op de bankrekening retour.
Deze aanbieding voor lezers van Almere DEZE WEEK is geldig tot en met 28 februari 2010.