Almere Voordeelpas sluit partnerschap met Almere City Marketing

05 mei 2010 07:00

ALMERE - Countdown Nederland en Almere City Marketing gaan vanaf deze maand een meerjarig partnerschap aan. Countdown Nederland geeft sinds 2009 de Almere Voordeelpas uit. Het partnerschap beslaat een periode van drie jaar en heeft tevens betrekking op de toetreding van de Almere Voordeelpas als VVV-partner.


Nadat beide partijen medio 2009 tegelijkertijd een nieuwe pas lanceerden in Almere, ontstond er onder Almeerders grote verwarring. Zo heerste er onder meer onduidelijkheid over de uitgever van de passen, de acceptanten en de aanschaf van de passen.

Ambassadeurspas
Eind 2009 heeft Almere City Marketing besloten om haar voordeelpas ‘de Almere-Pas’, die onderdeel uitmaakte van de campagne ‘Het Geheim van Almere’, te laten vervallen. Zij kiest er nu voor om nieuwe ambassadeurs van deze campagne te voorzien van een Ambassadeurspas. Deze pas geldt als identificatiemiddel en niet als voordeelpas. Na enkele verkennende gesprekken heeft Almere City Marketing de productie van haar Ambassadeurspassen uitbesteed aan Countdown Nederland. De eerste Ambassadeurspassen zijn op zaterdag 24 april aan de ambassadeurs overhandigd.
Jubileumacties
De Almere Voordeelpas viert komende zomer jaar haar 1-jarig bestaan en zal diverse leuke acties en prijsvragen organiseren. Daarnaast verwacht de Almere Voordeelpas dit voorjaar nog vele nieuwe voordeelpartners te presenteren. In overleg met Almere City Marketing worden de voormalige partners van de Ambassadeurscampagne benaderd voor een kostenloze overstap naar de Almere Voordeelpas.
Almere Voordeelpas
De Almere Voordeelpas is een initiatief van Countdown Nederland en is sinds de zomer van 2009 verkrijgbaar. In ruim een half jaar tijd bestelden vele duizenden Almeerders een voordeelpas. Door aanschaf van de Almere Voordeelpas ontvangen Almeerders korting bij meer dan 150 bedrijven in Almere en bij ruim tienduizend voordeelpartners uit het Countdown kortingsnetwerk. Countdown is al ruim 25 jaar het grootste en oudste kortingsnetwerk van Nederland en eigendom van de Almeerse ondernemer Ramon Goores.
www.almerevoordeelpas.nl