AlmereMarkt.nl: dé marktplaats voor Almere

29 oktober 2008 08:00

ALMERE - De grootste gratis advertentiesite voor bedrijven en particulieren van Almere: dat is www.almeremarkt.nl. Particulieren en bedrijven in en rond Almere kunnen hier gratis advertenties plaatsen voor alle denkbare producten en daarnaast kunnen bedrijven gratis hun gegevens plaatsen in de bedrijvenindex. Bedrijven kunnen hun presentatie opwaarderen met buttons en banners, een bedrijfspresentatie (mini-website) en een advertentie in Almere DEZE WEEK.


Auto's, sportkleding, tafeltennistafels of computers en huisinrichting, iedereen die iets te koop aanbiedt of wil kopen kan een gratis advertentie plaatsen op de onlangs opgerichte website www.almeremarkt.nl. Daarnaast is er een bedrijvenindex, waar bedrijven hun bedrijfsgegevens kunnen aanmaken en een bedrijfspresentatie te vinden is. Overzichtelijk en duidelijk zijn daarin alle belangrijkste gegevens over Almeerse bedrijven te vinden die per categorie gerangschikt zijn.
Particulieren én bedrijven samen op één site: dat is almeremarkt.nl. Particulieren adverteren gratis voor eigen (tweedehands) producten en bedrijven presenteren zich aan particulieren en aan elkaar. Een interessante combinatie voor Almeerders en bedrijven, die hiermee een sterk digitaal netwerk opbouwen.

Bedrijven ook in Almere DEZE WEEK

Almere DEZE WEEK is de krant die ook almeremarkt.nl in beweging brengt. De bedrijven die naast de uitgebreide mogelijkheden op de Almeerse marktplaats en gratis doorplaatsing op de website www.almeredezeweek.nl nog extra 'exposure' wensen, kunnen 'upgraden' met een advertentie in de krant Almere DEZE WEEK. De kosten hiervoor zijn laag zodat het voor iedere ondernemer mogelijk is gebruik te maken van de site www.almeremarkt.nl.
In de maandelijkse rubriek almeremarkt.nl in Almere DEZE WEEK worden bedrijven gepresenteerd die op almeremarkt.nl te vinden zijn en voor deze combinatie hebben gekozen.
Informeer naar de mogelijkheden via www.almeremarkt.nl, 036-5348073/06-50683006 of mail naar info@almeremarkt.nl.