Almeriade 2010 ook een evenement voor bedrijven

01 april 2010 07:00

ALMERE - De Almeriade die in mei en juni plaatsvindt, is een uitgelezen moment om het bedrijf te presenteren. "Ondernemers en bedrijven kunnen daarmee laten zien dat zij Almere en haar bewoners hoog in het vaandel heeft staan", vinden de organisatoren Edo van Tienen en Henk Struik.


De organisatie van de Almeriade heeft zich ten doel gesteld om bedrijven uit Almere te laten deelnemen aan de editie 2010. Hierbij worden elke ZZP-er, MKB of multinational uitgenodigd om bijvoorbeeld voetbalteams te leveren. Van Tienen: "Uiteraard gekleed in T-shirts met uw bedrijfsnaam of logo. Heeft u deze (nog) niet, dan kunnen we ook daarin bemiddelen. Neem hiervoor ook gerust contact op."
De voetbalteams bestaan uit vier deelnemers en zijn een mix van dames en heren van diverse leeftijden. In competitieverband wordt gestreden om een plekje op de finaledag op 19 juni in Almere Stad. Struik: "Kortom, daag uw collega's, leveranciers of zakenpartners uit en schrijf in." Aanmelden kan via de website www.almeriade.nl.
Ook voor promotiemateriaal om het evenement bij collega's of zakenrelaties onder de aandacht te brengen, kan aangevraagd worden via de site.
Voor meer informatie en alle data waarop de Almeriade plaatsvindt: www.almeriade.nl.