Alzheimer Café: Veranderend gedrag bij dementie

01 februari 2012 06:00

PARKWIJK – Het Alzheimer Cafe Almere, trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden, organiseert op maandag 6 februari een thema-avond ‘Veranderend gedrag bij dementie’.


Corrie Be, psychiater bij de Meregaard, gaat in op de vraag: ‘Op welke manier kan het gedrag van iemand met dementie eigenlijk veranderen en hoe kun je daar als mantelzorger het beste mee omgaan?’. Daarnaast geeft ze toelichting op het thema. Na de pauze is er volop gelegenheid voor discussie en om vragen te stellen aan Corrie, de aanwezige hulpverleners en aan elkaar.
De zaal is open vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19.30u en eindigt om 21:30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Het Alzheimer Café is in Verpleeghuis Polderburen, Schietwilgsingel 2. Voor meer informatie: Lenny Achthoven, telefoon: 5454660.
Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door vrijwilligers en medewerkers van Zorggroep Almere, Stichting Mantelzorg en Alzheimer Nederland.