Ambitieuze plannen UPC Triathlon Team

11 mei 2010 21:10

HAVEN - Het UPC Triathlon Team heeft zich vorige week gepresenteerd tijdens een sponsorontbijt in saunapark Thermen La Mer. Het belooft een spectaculair seizoen te worden, boordevol ambitie.


Zo is het voor Tjardo Visser zijn eerst echte overgangsseizoen richting de lange afstand. Twee jaar geleden mocht hij tijdens het WK in Almere al even proeven aan het lange werk. Hij pakte daar direct de wereldtitel. Dit jaar is zijn hoofddoel de Ironman 70.3 in Antwerpen, hij wil zich daar gaan kwalificeren voor het WK later dit jaar in Amerika.
Voor de twee Rookies van het team, Omar en Milan Brons, staat dit jaar geheel in het teken van het NK voor junioren in Stein. Martijn Boot heeft de focus na zijn vijfde plaats vorig jaar bij de lange afstand in Stein volledig liggen op deze wedstrijd waar hij het podium wil halen.
Thomas Naasz wil tijdens de UPC Holland Triathlon, eind augustus, een top-10 notering halen. Jeroen Schenk neemt voor de negende keer deel en wil zijn record van 9:23 verpulveren. Merijn Schuurman heeft al één doel behaald: hij behaalde de top 10 op het NK Lange Afstand Duathlon in Horst. Verder gaat Merijn voor een ruime top 10 tijdens het NK Lange Afstand Triathlon in Stein en een persoonlijk record tijdens de UPC Holland triathlon in Almere. Al met al dus een seizoen waarin met de UPC triatleten rekening gehouden moet gaan worden. www.upctriathlonteam.nl.