Amsterdamse avond in sportcafé 't Clubhuis

11 maart 2009 08:00

SPORTPARK FBK - In sportcafé 't Clubhuis aan de Marathonweg 12 wordt op zaterdag 18 april een Amsterdamse avond gehouden. Er komen onder meer optredens van Peter Beense, Danny Nicolay, 2Force en Georges Lotze die ook de presentatie doet.


"Het is de eerste keer dat we een dergelijk groot festijn organiseren", zegt uitbaatster Carina Vuik van het sportcafé, dat gevestigd is aan de sporthal waar korfbalvereniging EKVA de wedstrijden speelt. "In die sporthal komt het podium te staan", legt Carina uit. "Het wordt ontzettend gezellig. Iedere artiest geeft een optreden van een half uur en er zullen nog wat verrassingen plaatsvinden."
Sportcafé 't Clubhuis opende begin december de deuren. Het sportcafé straalt Amsterdamse gezelligheid uit. "Als FC Omniworld op vrijdagavond thuis speelt, loopt het hier altijd lekker vol", lacht Carina. "Steeds meer mensen ontdekken dit gezellige sportcafé."
De Amsterdamse avond moet de bekendheid van het café nog groter maken. De zaal gaat op 18 april om 19.00 uur open, het eerste optreden is om 20.00 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15 euro bij Cafetaria Vork, Traverse 11, Café de Krullebol, Deventerpad 24, Euromaster autobanden, Palmpolstraat 24 en bij 't Clubhuis zelf. Via mail tclubhuis@live.nl kunt u ook bestellen. In de mail moet in ieder geval een naam en telefoonnummer staan, zodat de organisatie contact kan opnemen. Op de avond zelf kost een entreekaart 17,50 euro. "Liefhebbers moeten snel reageren, want de belangstelling is groot", geeft Carina als tip mee. "We hebben overigens ook een speciaal VIP-arrangement. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Carina.

Sportcafé 't Clubhuis

Marathonlaan 12
1318 EE Almere
tclubhuis@live.nl