Amsterdamse avond in sportcafé 't Clubhuis

08 april 2009 07:00

SPORTPARK FBK - Nog precies tien dagen en dan is er in sportcafé 't Clubhuis aan de Marathonweg 12 een gezellige Amsterdamse avond. Zaterdag 18 april is het feest waarbij de artiesten Peter Beense, Danny Nicolay en 2-Force een optreden verzorgen. Georges Lotze praat de avond aan elkaar.


"Het is de eerste keer dat we een dergelijk groot festijn organiseren", zegt uitbaatster Carina Vuik van het sportcafé, dat gevestigd is aan de sporthal waar korfbalvereniging EKVA de wedstrijden speelt. "In die sporthal komt het podium staan", legt Carina uit. "Het wordt ontzettend gezellig. Iedere artiest geeft een optreden van een half uur en er zullen nog wat verrassingen plaatsvinden."
Sportcafé 't Clubhuis opende begin december de deuren. Het sportcafé straalt Amsterdamse gezelligheid uit. "Als FC Omniworld op vrijdagavond thuis speelt loopt het hier altijd lekker vol", lacht Carina. "Steeds meer mensen ontdekken dit gezellige sportcafé."

Tijden en kaartverkoop

De zaal gaat op 18 april om 19.00 uur open, het eerste optreden is om 20.00 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15 euro bij Cafetaria Vork, Traverse 11, Café de Krullebol, Deventerpad 24, Euromaster autobanden, Palmpolstraat 24 en bij 't Clubhuis zelf. Via mail tclubhuis@live.nl kunt u ook bestellen. In de mail moet in ieder geval een naam en telefoonnummer staan, zodat de organisatie contact kan opnemen. Op de avond zelf kost een entreekaart 17,50 euro.
Sportcafé 't Clubhuis
Marathonlaan 12
1318 EE Almere
tclubhuis@live.nl