ANBO Almere viert 25-jarig jubileum

19 mei 2010 07:00

HAVEN CENTRUM - ANBO Almere, één van de grootste belangenbehartigingsorganisaties voor senioren in Almere, heeft dinsdag 11 mei haar 25-jarig jubileum gevierd. Ruim tweehonderd leden gingen vanuit de havenkom mee op passagierschip de Moby King van rederij Tisset, voor een gezellige boottocht.


Door Marijke Vis
Door kapitein Kees van Leeuwen werden wij gastvrij ontvangen. En ook door het andere personeel. We kregen koffie en gebak. We hadden een zonnige dag en op het water is het dan heerlijk. We voeren over het Gooi- en IJmeer, deden een rondje Pampus, gingen door de Oranjesluizen en over de IJ-havens. Freddy Lusken zorgde voor gezellige muziek tijdens het varen. Om een uur of één gingen we voor Pampus liggen en kregen we een koud/warm buffet aangeboden. Iedereen had trek en er werd ook flink opgediend.
Tijdens de terugreis spraken veel mensen ons aan en zeiden dat ze erg genoten van de reis.
De volgende dag werd ik opgebeld door mevrouw Schipper, die nogmaals het bestuur bedankte voor de fijne dag. Zij en nog veel meer mensen hebben het een heerlijke en verzorgde dag gevonden. Daar ging het ons ook om, om voor de leden een onvergetelijke dag te maken. Tijdens het van boord gaan ging iedereen voldaan naar huis.
ANBO Almere telt bijna 1300 leden. Het afdelingsbestuur houdt zich bezig met wonen, vervoer, zorg en welzijn. Kijk voor meer informatie op www.anbo.nl/almere.