Angela's Spa verwent van top tot teen

10 juni 2009 07:00

DE WERVEN - "In mijn nagelstudio Angela's Spa verwen ik mijn klanten inderdaad van top tot teen", zegt eigenaresse Angela. "Iedereen kan terecht voor een manicure, cosmetische pedicure en diverse andere behandelingen." En tot woensdag 15 juli geeft Angela's Spa 20 procent korting op alle behandelingen.


Naast het zetten van nagels geeft Angela onder meer manicure en cosmetische pedicure. Wax-free ontharen kan ook in Angela's Spa. "Nu de zomer aanbreekt, is het fijn om er goed verzorgd uit te zien", vertelt Angela. "Handen zijn bepalend bij een eerste indruk en voeten zijn zichtbaarder met het mooie weer. Gemanicuurde handen zien er verzorgder uit, en een French pedicure op teennagels geeft je voeten een frisse uitstraling."
Haar bedrijf is tevens aangesloten bij Het Nagelgilde, de Nederlandse Vereniging voor nagelstylisten. "Omdat ik een eigen nagelstudio heb, ben ik zeer flexibel qua tijden. Via de telefoon kunnen geïnteresseerden een afspraak met mij maken voor een behandeling. Bovendien geef ik tot 15 juli 20 procent korting op alle behandelingen."
Angela's Spa
Rozenwerf 158
1355 AP Almere Haven
06-44086227