Apotheek Parkwijk alternatiefApotheekservicepunt Perspectief tijdelijk dicht

19 augustus 2009 07:00

TUSSEN DE VAARTEN - Zorggroep Almere heeft met ingang van donderdag 13 augustus apotheekservicepunt Perspectief in Tussen de Vaarten tijdelijk gesloten. De maatregel geldt in ieder geval tot 1 oktober 2009, eind september wordt de situatie opnieuw bekeken.


Het apotheekteam van Filmwijk en Perspectief kampt al enkele maanden met een bijzonder hoog ziekteverzuim, veroorzaakt door externe factoren zoals zwangerschap en langdurige ziekte. De afgelopen maanden zijn regelmatig meerdere medewerkers uit andere apotheken van de Zorggroep ingezet, maar dit is niet langer vol te houden. De Raad van Bestuur heeft daarom besloten dat apotheekservicepunt Perspectief tijdelijk dicht gaat.
De Raad van Bestuur van de Zorggroep betreurt het dat de cliënten van gezondheidscentrum Perspectief geconfronteerd worden met dit ongemak, maar hoopt daarnaast op begrip voor de situatie.

Apotheek Parkwijk

Om de continuïteit van de farmaceutische zorg aan de cliënten van gezondheidscentrum Perspectief te garanderen, neemt apotheek Parkwijk alle service en dienstverlening over. Cliënten kunnen hier terecht voor informatie, medicatieadvies, zelfzorgmiddelen, en voor het afhalen van herhaalmedicatie.
Apotheek Parkwijk is gevestigd aan de Watercipresstraat 1 in Almere Stad en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag tot 20.00 uur. Telefoon 036-5454527.
Voor het aanvragen van herhaalrecepten verandert er niets. Dit kan gewoon nog steeds via de receptenbus van Perspectief of via internet.