Arben Kasolli richt keepersacademy op

30 oktober 2009 10:59

STEDENWIJK - De Almeerse keeper Arben Kasolli, onder meer actief op de Playground Almere, heeft de Goalkeeping Academy opgericht. De academy gaat in januari van start op het terrein van SC Buitenboys.


Kasolli is een zeer ervaren doelman. Geboren in Tirana en verdedigde als keeper 26 keer het doel van het nationale elftal van Albanië. Ook werkte de Almeerder bij clubs in Albanië, maar ook bij Ionikos-Athene, Ajax, Haarlem, AZ, Fortuna Sittard en NEC. Als keepertrainer was Arben Kasolli ook actief bij de jeugdopleiding van FC Omniworld. Op dit moment werkt de ervaren keeper onder meer als keepertrainer bij Cruijff Court in Almere Buiten. Sinds kort is hij dus begonnen met zijn eigen keeperschool Kasolli - Goalkeeping Academy: een totaal onafhankelijke organisatie voor iedereen tussen de 7 en 21 jaar die wil leren keepen.
Ook senioren zijn welkom. De professionele opleiding van de KGA is een goede aanvulling op keeperstrainingen bij de amateur- en profclubs. De KGA wil deze clubs op technisch gebied ondersteunen. In twaalf tot vijftien weken krijgen de keepers een grote hoeveelheid oefenstof te verwerken waarbij er zichtbaar resultaat word geboekt.
De Goalkeeping Academy start in januari. Er komen zes trainers, een mental coach, een coördinatietrainer, een verzorger en een materiaalman. Meer informatie: www. goalkeepingacademy.nl.