Arie Koomen en Dean Saunders trappen afWindesheim Flevoland opent studiejaar met optredens

31 augustus 2011 05:00

STAD CENTRUM – Bij Windesheim Flevoland aan de Landdroststraat 2 starten maandag 5 september de opleidingen op de nieuwe locatie in gebouw De Landdrost, een gebouw midden in het stadshart.


Dinsdag 6 september wordt het studiejaar 2011-2012 officieel geopend door de voorzitter van het College van Bestuur van Windesheim. Studenten zullen die dag in (draken)boten de stad veroveren vanaf het Weerwater.
Daarna volgt er vanaf 16.00 uur een knalfeest voor de studenten. Op de Esplanade voor de Schouwburg in Almere zal cabaretier Arie Koomen de presentatie voor zijn rekening nemen. Optredens van Dean Saunders, The Partysquad en Lenny Keylard zullen zorgen voor een bruisende start van het studiejaar.

1300 studenten

Ruim 160 mensen bezochten de last minute-open avond, donderdag 25 augustus. De inschrijvingen verlopen zeer voorspoedig. Ruim 550 eerstejaarsstudenten hebben zich aangemeld voor de nieuwe hbo-opleidingen van Windesheim Flevoland. Samen met de 750 meerderejaars zijn er 1300 studenten bij Windesheim Flevoland. “Dat is boven verwachting”, zegt directeur Rieke de Vlieger.
Mochten scholieren zich nog willen aanmelden dan kan dit nog tot 1 september via www.studielink.nl.