AS'80 promoveert terecht naar derde klasse

14 mei 2010 21:21

KLEIN BRANDT SPORTPARK - AS'80 speelt volgend seizoen in de derde klasse. AS'80 behaalde een monsterzege op Batavia 90 met 7-0 en stelde daarmee de tweede plaats veilig en promoveert rechtstreeks. AS'80 is voor de tweede keer in vier jaar tijd gepromoveerd.


De wedstrijd tegen de Lelystedelingen was snel beslist. AS'80 stond bij rust al met 6-0 voor. "Daarna ging het nergens meer over", zegt trainer Arno Splinter. "Wat een slechte ploeg is Batavia. Maar wij zijn superblij met de promotie." Na rust prikte AS'80 er nog een doelpunt bij en was de eindstand bepaald op 7-0.
Na een moeilijke start in de competitie waar AS'80 eigenlijk het kampioenschap al verspeelde, namen de spelers van AS'80 revanche op zichzelf door zowel de tweede als de derde periode winnend af te sluiten.
Ook werden er diverse bekerronden gespeeld en wist deze ploeg de kwartfinale te halen. De ploeg werd uiteindelijk door IJsselmeersvogels verslagen. Trainer Splinter: "Al met al mogen wij terugkijken op een geslaagd seizoen en hopen wij ons in de derde klasse te handhaven en voor aardige verrassingen te zorgen."
De club viert dit jaar zijn 30e verjaardag met veel activiteiten.