ATC-Taxi Van der WoudeHet goedkoopste personenvervoer van Almere

14 mei 2010 07:00

ALMERE - De Algemene Taxi Centrale van Chris van der Woude is een professionele partner die garant staat voor excellent, kwalitatief hoogwaardig en exclusief personenvervoer. Taxiservice, groepsvervoer, touringcars, zakelijk vervoer, VIP-vervoer en chauffeursdiensten: er is een breed scala aan auto’s voor elk doeleinde.


En dat allemaal tegen de scherpste tarieven. Een ritje van Almere naar Schiphol kost in een auto tot vier personen slechts 49,50 euro. Voor een busje waar acht personen in passen, 52 euro. “En die prijzen staan vast op het moment dat een bedrijf bij ons een jaarcontract afsluit”, licht directeur Chris van der Woude toe. “Die prijzen blijven dus voor die bedrijven, ongeacht de dieselprijzen, gelijk.”
Van der Woude is al twintig jaar taxichauffeur en weet van de hoed en de rand. In 2000 is hij in Almere begonnen, toen alleen nog zakelijk vervoer. Sinds 4 jaar doet ATC-Taxi er ook het ‘stadswerk’ bij, personenvervoer door de stad. “Daarbij kan iedereen die wel eens met ons reist een pasje aanvragen, waardoor je 10 procent korting krijgt op de rit. Dit is alleen geldig bij ritjes binnen Almere.” Desalniettemin kan die korting aardig oplopen.
Vanwege de samenwerking met touringcarbedrijf Almere Tours (www.almere-tours.nl), zijn er ook oldtimers in het assortiment. Een Mercedes ‘59 bijvoorbeeld, die te huur is voor trouwerijen, (personeels)feesten of om mee op wintersport te gaan. Voor wie liever een ‘normale’ bus heeft, kan een VIP-bus, een verlengde bus of een andere klassieker huren. In die bussen passen maximaal vijftig personen. Eén van de chauffeurs is Danny Sieters, hij was 25 jaar touringcarchauffeur en werkt nu twee jaar ‘op de taxi’. “Een heerlijk vak.”
ATC-Taxi Van der Woude is 24 uur per dag bereikbaar via 036-8444098. Kijk voor meer info op www.atctaxi.nl.