Atelier Giarise naar grotere ruimte verhuisd

03 september 2008 07:00

ALMERE - "Ik had gewoonweg geen keuze meer. De vraag naar workshops is enorm groot. In mijn oude atelier kon ik de mensen niet meer kwijt. De wachtlijsten rezen de pan uit. Daarom ben ik nu overgaan naar een nieuw atelier."


Eigenaresse Nathalie Strang van Galerie Giarise is trots op haar nieuwe pand aan de G.T. Rietveldstraat 170B. "Mijn oude atelier was veertig vierkante meter, nu heb ik de beschikking over 150 vierkante meter. Dat scheelt nogal, natuurlijk. Het is ook leuker voor de cursisten omdat mensen steeds grotere mozaïeken willen maken. Daar hebben we nu de ruimte voor."
Bij Atelier Giarise kan iedereen een kunstvoorwerp maken. Onder deskundige begeleiding worden de mogelijkheden bijgebracht van zowel keramisch als glasmozaïek. Daarnaast geeft Giarise ook cursussen in het maken van sieraden en andere accessoires. De workshops zijn leuk te doen met bijvoorbeeld vrienden, collega's of familie.
In het nieuwe pand is het voortaan bij Galerie Giarise ook mogelijk om lunches aan te bieden. "Zo kunnen we nu een complete dagworkshop aanbieden. Daar is ook veel vraag naar, zowel van particulieren als van bedrijven."
Als openingsaanbieding heeft Galerie Giarise een bijzonder actie. Nathalie Strang: "We gaan in een dagworkshop een mediterrane spiegel maken van 35x35 cm. Normaal kost een dergelijke workshop 95 euro, inclusief lunch. Ter kennismaking hoeven deelnemers nu maar 75 euro te betalen, inclusief lunch."
Naast mozaïek-cursussen, biedt Giarise nog veel meer workshops aan. Een overzicht is te vinden op de website www.giarise.nl.
Komende zaterdag zijn er demonstratie workshops waarbij bezoekers hun eigen kralen kunnen ontwerpen. Dit wordt ook een nieuwe workshop.

Galerie Giarise

G.T. Rietveldstraat 170B
1333 LJ Almere
06-15081423