Auto(schade)expertisecentrum Almere en EVM Restyling slaan handen ineenSpotrepair en restylen tegen vast

05 mei 2010 07:00

DE VAART - Na een zeer geslaagde open dag op 10 april aan de Splijtbakweg 28a hebben Auto(schade)expertisecentrum Almere en EVM Restyling besloten om de handen ineen te slaan. Vanaf mei organiseren de bedrijven elke laatste zaterdag van de maand een 'Lite-hersteldag'.


"Wij kijken terug op een zeer succesvolle open dag. Het heeft onze verwachtingen honderd procent overtroffen", aldus Ton en Edwin. "Meer dan vijftig klanten hebben wij op de dag zelf en in de weken daarna naar volle tevredenheid kunnen helpen tegen een scherpe reparatieprijs."
Het is juist door dit enthousiasme van de bezoekers op deze dag dat door beide ondernemers is besloten om iedere laatste zaterdag van de maand uit te roepen tot 'Lite-hersteldag'. "Klanten kunnen voortaan terecht op de Splijtbakweg voor restylen, uitdeuken zonder spuiten, vanaf 25 euro en spotrepair, het herstellen van kleine lakschade, vanaf 100 euro per deel."
Het centrum is op deze dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wie die dag niet geholpen kan worden, kan een afspraak maken voor een andere dag. "Vanzelfsprekend blijven klanten natuurlijk ook door de week welkom voor zowel restylen, spotrepair, conventioneel herstel en afhandeling van schade", aldus Ton. "Dit alles tegen scherpe prijzen. En wij kunnen bij WA-verzekerden met een verhaalbare schade bij elke verzekeraar de schade regelen."
Meer weten? Bel: 036-5325710.