Autobedrijf De Jong nu ook in Almere actief

11 maart 2010 08:00

VELUWSEKANT - Autobedrijf De Jong uit Amsterdam-Zuidoost heeft zijn activiteiten uitgebreid naar Almere. Op bedrijventerrein Veluwsekant opent het gerenommeerde bedrijf een nieuwe vestiging, van waaruit het de belangen van het merk Mitsubishi voor Almere zal gaan behartigen.

De Jong doet dit op het gebied van zowel sales als after sales, want naast de showroom vormt ook de werkplaats een belangrijke pijler van de onderneming. In Amsterdam is Mitsubishi De Jong al jaren een gewaardeerde naam en directie en medewerkers zullen er alles aan doen die naam ook in Almere op te bouwen.

Feestelijke openingsperiode

Om de opening van de nieuwe vestiging luister bij te zetten, organiseert Autobedrijf De Jong een feestelijke openingsperiode. In de showroom aan De Huchtstraat 15-17 valt van donderdag 25 maart tot en met zaterdag 3 april veel autovoordeel te behalen. Er zullen extra hoge inruilprijzen worden geboden en van de Mitsubishi Colt en Mitsubishi Lancer zijn zeer aantrekkelijke actiemodellen beschikbaar. Uiteraard rijk voorzien van extra's en een scherpe showprijs. Ook de Grandis en Outlander gaan met heel veel voordeel de deur uit. Tevens behoort een actiefinanciering tot de mogelijkheden. De werkplaats van De Jong is geopend voor alle merken en modellen voor vakkundig en betrouwbaar onderhoud. Met diverse actiecoupons die huis-aan-huis verspreid zijn kan veel geld worden bespaard. Kortom, genoeg reden om eens van dichtbij kennis te maken met Autobedrijf De Jong in Almere.