Autorijschool Elmers biedt Almeerders een leuke uitdagingEerste Elmers Tourrit op Hemelvaartsdag

13 mei 2009 07:00

DE MEENTEN - De Eerste Elmers Tourrit vindt donderdag 21 mei plaats, speciaal voor cursisten en oud-cursisten. In een ongeveer 140 km lange puzzelrit komen deelnemers langs de leukste plekjes van de Flevopolder, de Veluwe en een deel van de provincie Utrecht.


De puzzelrit wordt gereden via het "eenvoudige" bol-pijl systeem. Deelnemers die hier niet mee bekend zijn, krijgen van Autorijschool Elmers hierover uitleg op donderdag 21 mei voor aanvang van deze puzzelrit.
Er is voor de Eerste Elmers Tourrit besloten om maximaal honderd equipes (bestuurder en navigator) toe te laten. Snel opgeven voor deze prachtige puzzelrit is daarom verstandig. Cursisten kunnen zich opgeven via hun instructeur. Iedere instructeur kan maar twee cursisten begeleiden in de puzzelrit. Oud-cursisten kunnen zich telefonisch aanmelden.
De inschrijfkosten zijn voor oud-cursisten 15 euro per equipe, voor twee personen inclusief lunchpakket en rally schild en eerste, tweede of derde prijzen.
Cursisten betalen de gewone lesprijs, ze krijgen namelijk onderweg ook nog gewoon rijles. Carla biedt hen die donderdag een lunchpakket aan. De
Eerste Elmers Tourrit start om 10.00 uur en Autorijschool Elmers wil er een onvergetelijke dag van maken. Alle deelnemers dienen zich om 09.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats bij de McDonalds in Haven.
Voor aanmelden en meer informatie:
Autorijschool Elmers
Rietmeent 57-58
1357 CG Almere
036-5332470
Elmer008@planet.nl