AVE Orthopedische Klinieken: algemene orthopedie met focus op de knie

09 september 2009 07:00

MUZIEKWIJK - In de Bartok Kliniek aan de Bartokweg 161 in Almere is sinds kort een vestiging geopend van AVE Orthopedische Klinieken. Naast vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Bosch en Duin, is nu ook een vestiging in Almere geopend.


Op vrijdag 14 augustus werden de eerste patiënten op de poli welkom geheten en werd de kliniek officieel in gebruik genomen. Suzanne Hom was met haar gescheurde kruisband een van de eerste patiënten op het spreekuur van orthopedisch chirurg Ibo van der Haven.
Almeerders kunnen hier terecht voor alle orthopedische problemen. Vakkundige orthopeden helpen snel. Naast algemene orthopedische zorg zijn knieproblemen, artrose bij jonge en oude patiënten, kraakbeenletsels en sportblessures speciale aandachtsgebieden.
Specifieke andere orthopedische problemen zullen met voorrang verwezen worden naar in de directe omgeving liggende centra. Er zal ondermeer gebruik gemaakt worden van alle operatiefaciliteiten van de IJsselmeerziekenhuizen (dagbehandeling, kort verblijf en klinisch) op de locaties Emmeloord en Lelystad.
Voor meer informatie, kijk op www.ave-orthopedischeklinieken.nl.

AVE Orthopedische Klinieken

Vestiging Bartok Kliniek
Bartokweg 161
1311 ZX Almere
035-6223260
contact@ave-orthopedischeklinieken.nl