Avond over 'Baby en zo' voor zwangeren

10 september 2008 07:00

ALMERE - De verloskundigen en jeugdverpleegkundigen van Zorggroep Almere organiseren maandagavond 22 september een informatieve themabijeenkomst voor zwangeren, onder de naam 'Baby en zo'.


De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 22 september van 19.30 tot 21.30 uur op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere. Donderdag 13 november is de volgende mogelijkheid om de themabijeenkomst bij te wonen.
Het is bedoeld voor alle zwangere vrouwen die 32 of meer weken zwanger zijn. En ook de partner is natuurlijk van harte welkom. Door de samenwerking tussen de verloskundigen en jeugdverpleegkundigen geeft 'Baby en zo…' in één avond alle informatie die nodig is voor deze belangrijke periode. De themabijeenkomst wordt gegeven door Marieke Molendijk, verloskundige, en Kim Bischoff, jeugdverpleegkundige.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Almer, servicepakket van Zorggroep Almere. Almer is op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 0900-7755777 (lokaal tarief). Meer informatie: www.zorggroep-almere.nl. (Foto: aangeleverd)